Szórakozás

Pamela Anderson egy rabbival írt cikket a pornó veszélyeiről

Nem vicc, az egykori playmate, Pamela Anderson egy ortodox rabbival, Shmuley Boteach-csal írt véleménycikket a Wall Street Journalba, az apropót az Anthony Weiner-ügy újabb fordulata adta.

A furcsa páros az internetet és a fejlett technológiát tartja felelősnek az úgynevezett pornófüggésért, mely szerintük túl sok férfit érint, akik emiatt nem tudnak megfelelően teljesíteni párkapcsolatukban, házasságukban. Úgy vélik, veszélyben van a következő generáció is, mert egy “a négy fal között, digitális szexualitás” között nőnek fel. Minden nagyon komolyan hangzik, de nem árt tisztázni, hogy egyelőre semmiféle tudományos bizonyíték nincs a pornófüggés létezésére.

És ha még bárkinek lennének kétségei afelől, mekkora kárt okoz a környezetének egy pornófüggő ember, nézzen csak Mr. Weiner és Huma Abedin széthullottt házasságára… Mi, egy rabbi és egykori playmate többször is felhívtuk már a figyelmet arra, hogy milyen romboló hatással van a pornó egy férfi lelkére, és arra, hogy férjként és apaként funkcionáljon a házasságában. Nagyon komoly veszélyt jelent a társadalomra.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik