Szórakozás

Nyerő páros: Máris távozott egy celebházaspár

Hétfőn kezdődött az RTL Klub összeköltözős gameshow-ja, a Nyerő páros, ahol nyolc sztárpár küzd három héten át a győzelemért. Első nap a nőknek, második nap a férfiaknak kellett bizonyítaniuk, miközben a párjuk kisebb-nagyobb téteket rakott a sikerükre. Szerdán aztán elérkezett az első páros kihívás, az összesítés után pedig Gergely Róbert és felesége, illetve Valkó Eszter és férje kerültek kiesőzónába.

Web

A két utolsó helyezett közül a többi pár szavazhatott arról, hogy ki maradjon a műsorban. Gergely Robiékra Pumped Gabóék és Papp Gergőék adták le voksukat, míg Valkó Eszterékre Peller Annáék, Király Péterék, Kabát Péterék és Szabó Zsófiék. Vagyis négy-kettő arányban a színészpár maradt alul, nekik kellett távoznia, pedig Robi szívhez szóló monológgal próbálta rávenni társait, hogy ők maradhassanak:

 

 

 

Megtört szívvel ülök itt, ugyanakkor a szívemben szeretettel, hiszen akivel eljöttem, őt szeretem a legjobban. De közben benneteket is megszerettelek, megkedveltelek, itt nekem és páromnak lehetőségem volt arra, hogy kipróbáljuk magunkat és egymást. Idáig jutottunk, remélem a mi kis párosunk Nyerő Páros ebben az életben és nemcsak a játékban. Mivel Timi nagyon szeretne maradni, szeretném ha én vele tarthatnék, és ehhez ti is hozzájárulnátok

– mondta Gergely Róbert, aki előző nap megsértődött feleségére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik