Szórakozás

Lupusza miatt egy időre visszavonul Selena Gomez

A 24 éves énekesnő tavaly mondta el, hogy a híresztelésekkel ellentétben nem voltak sem alkohol-, sem drogproblémái, hanem a Dr. House által híressé vált betegséggel, lupusszal küzd. Selena Gomez az elmúlt hónapokban világ körüli turnéján mutatta meg, mennyire összekapta magát, most azonban bejelentette, hogy lupusza mellékhatásaként továbbra is szorong, pánikrohamai vannak, és meg kell küzdeni a depresszióval is, ezért egy időre most a háttérbe vonul, és karriere helyett az egészségére koncentrál.

“Szeretnék proaktív lenni, és az egészségemre és a boldogságomra koncentrálni, úgyhogy úgy határoztam, hogy a legjobb döntés, ha most egy kis szünetet tartok. Minden rajongómnak köszönöm a támogatást. Tudjátok, milyen fontosak vagytok számomra, de muszáj most megtennem magamért, hogy a lehető legjobban legyek. Tudom, hogy nem vagyok egyedül, és remélem, másokat is arra bátorít, hogy megosszák másokkal a saját gondjaikat.”

A lupus egy autimmun betegség, ami azt jelenti, hogy saját magát támadja a szervezet. Számtalan módon hat a testre, többek között a szívre, a bőrre, az ízületekre, a tüdőre, a szemekre és az izmokra is kártékony tud lenni. Ezek mellett ismert mellékhatásai még a fentebb említett pánikrohamok, a szorongás és a depresszió.

(People)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik