Szórakozás

Kiderült, melyik csatornán folytatja Hajdú Péter

A tévés rekordgázsiért porolhatja le régi műsorát, a Frizbit.

Nem ok nélkül rejtélyeskedett a napokban Hajdú Péter a közösségi oldalán, sőt a borítóképén feltűnő frizbi sem véletlen. A TV2-ről távozó tévés ugyanis az ATV-n folytatja, méghozzá régi műsorát, a Frizbit viszi majd ott képernyőre.

“A hír igaz, visszatérek az ATV-hez. Sok emlékezetes interjú kötődik a műsorhoz, beszélgettem többek között Orbán Viktorral, Medgyessy Péterrel, Gálvölgyi Jánossal és Majkával”  – mondta a Blikknek Hajdú, aki annak idején a csatornánál kezdte a talkshow-t, de Dömsödi Gáborral együtt ott vezette a NÉVshowR-t is. Hajdú a bulvárlapnak elmondta azt is, a TV2-re a közös munka befejeztével sem haragszik.

Web

“Továbbra is hű nézője maradok a csatornának, képernyőn azonban nem leszek. Bár a ShowTime hozta a megszabott nézettséget, és szívesen folytattam volna, a TV2 mégsem hosszabbította meg a szerződést, amihez joga van. Csalódottságot nem érzek, hiszen folytatom máshol.”

Német S. Szilárd, az ATV hírigazgatója a lapnak azt az információját is megerősítette, hogy csúcsgázsit fizetnek Hajdúnak a Frizbiért.

Valóban rekordösszeget fizetünk Hajdú Péternek, a műsor is havi több millióba kerül majd a csatornának, hatalmas kampány előzi meg az Esti Frizbi októberi indulását, de úgy hiszem, megéri a befektetés. Nem igazoltunk zsákbamacskát!”

– nyilatkozta a hírigazgató, aki elárulta, Hajdú műsorai a legkedveltebbek a csatornán, a NÉVshowR ismétléseit is sokan nézik.

Hajdú Péter szerdán a Facebook-oldalán már közzé is tette műsorának új promó videóját:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik