Szórakozás

Titokban házasodott össze Götz Anna és Böröndi Tamás

Götz Anna és Böröndi Tamás a legnagyobb titokban, augusztus 4-én mondta ki a boldogító igent az Óbudai Főtéren – írja a mai Bors.

A színészek a lapnak azt mesélték, nagyon boldogok és hálásak a sorsnak, hogy átlépve az ötödik – sőt Böröndi esetében a hatodik – ikszet, egymásra találtak. Esküvőjük pedig épp olyanra sikerült, ahogy azt megálmodták.

“Szerettük volna az esküvőt titokban tartani, de utólag mégis kiderült. Csak a szűk család és a tanúk voltak jelen. Ők is olyanok voltak, akik valóban tanúi voltak a szerelmünknek, drukkoltak nekünk, az első perctől fogva hittek bennünk, és mellettünk álltak a nehéz időszakokban is. Nem akartunk senkit megbántani, de ha elkezdjük a meghívásokat, valaki biztos kimaradt volna, viszont nem feledkeztünk el a barátainkról sem. Meghívtuk őket magunkhoz egy kerti partira. Egyikünknek sem ez az első házassága, de az utolsó, az biztos. Egyetlen ürömünk van csak az örömben, hogy ilyen későn találkoztunk” – mesélte az 53 éves színésznő, aki egy kék csipkeruhában ment férjhez, amelyet IDE kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik