Szórakozás

Terheshashoz tartozik a VMA legbizarrabb szettje

Elég sok minden történt az idei VMA-n: Drake szerelmet vallott Rihannának, aki lekoptatta, visszatért Britney, akinek egy 2003-as szettjét idén egy 88 éves nő koppintotta le. Ezek azonban még együtt sem teszik ki azt a hatást, amit Laura Perlongo szettje (vagy inkább annak nem létezése) okozott.

Tény, hogy várandósan nehéz felöltözni a vörös szőnyegre, de azért jó pár embernek sikerült már (elég Jessica Albára vagy Beyoncéra gondolni). Nem tudjuk, mi járt Laura Perlongo fejében, mindenesetre a végeredmény elég érdekesre sikerült: a 2010-es Catfish sztár, Nev Schulman menyasszonya ugyanis azt gondolta, jó ötlet csak egy zakót felvenni a díjátadóra.

NEW YORK, NY - AUGUST 28:  Photographer Laura Perlongo (L) and producer Nev Schulman attend the 2016 MTV Video Music Awards at Madison Square Garden on August 28, 2016 in New York City.  (Photo by Kevin Mazur/WireImage)
Forrás: Europress / Getty

A pár össze is öltözött (alul feketét, fent khakit viseltek, nyakukba pedig fémes lánc került), Perlongo pedig – biztos, ami biztos alapon nehogy valakinek a figyelmét elkerülje meztelen felsőteste – egy láncokból készült x-szel hangsúlyozta dekoltázsát. Sajnos a haspuszilgatás sem maradt el, és bár a produkció megosztó lett, többségben vannak azok, akik inkább kihagyták volna az életükből a jelenetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik