Szórakozás

Britney Spears visszatért, Drake szerelmet vallott

Singer Britney Spears performs during the 2016 MTV Video Music Awards August 28, 2016 at Madison Square Garden in New York. / AFP PHOTO / Jewel SAMAD
Singer Britney Spears performs during the 2016 MTV Video Music Awards August 28, 2016 at Madison Square Garden in New York. / AFP PHOTO / Jewel SAMAD
Britney Spears visszatérő vendég a VMA-n és ezt most szó szerint is lehet érteni: a közel tízéves szünet után újra fellépett a New York-i díjátadón.

2001-ben Spears egy pitonnal a nyakában szórakoztatta a díjátadó meghívottjait és nézőit, 2003-ban pedig nyelves csókot váltott Madonnával. 2016 is emlékezetes lesz, ugyanis a 34 éves énekesnő több évnyi kimaradás után újra színpadra lépett. Spears lemeze egyébként nemrég jelent meg Glory címmel, arról adta elő egyik, Make me névre hallgató számát. A dalban feltűnik egyébként G-Eazy is, aki dzsekiben, felső nélkül jelent meg a díjátadón. A show-t Spears egy neonsárga szettben adta elő, a ruhadarabhoz pedig combcsizmát húzott. A következő videón ti is megnézhetitek, hogyan történt a visszatérés:

Rihanna, szeretlek!

Díjátadó lévén a díjak sem hiányoztak az estről: az idei Michael Jackson Video Vanguard például Rihannánál landolt. Az elismerést Drake adta át, aki személyes érzéseit is beleszőtte beszédébe.

Rihannába 22 éves korom óta szerelmes vagyok. Az egyik legjobb barátom a világon.

– mondta, majd megpróbálta megcsókolni őt, de az hárította a közeledést. A 28 éves énekesnő a díjat a rajongóinak, az országának, a csapatának, a barátainak, Drake-nek és természetesen az MTV-nek köszönte meg.

A sikerem eddig csak az én álmom volt, de most már nem a sajátom. A családomé, a rajongóimé, a Karib-szigeteké, a nőké, a fekete nőké.

– mondta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik