Szórakozás

Star Academy: Már most veszélybe került négy szereplő

Ritka hosszú, 3,5 órás beköltöző adással és médiatörténelmi bakival indult útjára a TV2 eddigi legdrágább és legnagyobb szabású produkciója, a Star Academy.

A reality-tehetségkutató hibrid lényege, hogy míg hétvégente szokásos zenés tehetségkutatót látunk, addig hétköznap esténként egy valóságshow-ban követhetjük nyomon a luxusvillába összeköltöztetett szereplők életét. Nagy kérdés, hogy a TV2-nek sikerült-e olyan hihetetlen hangokat találnia, akik egy ValóVilág szerű műsorban is izgalmasak tudnak lenni, vagy a produkció valamelyik alappillére csak mérsékelten lesz nézhető a kettő közül.

Szombaton este a Star Academy szereplőinek fele mutatkozott be. A tíz énekes produkcióját a zsűri és a nézők is értékelték, a hat legjobb már be is költözött az akadémiára, míg a rangsor végére került négy szereplő – Szűcs RandyKenéz GábrielKelemen LaciOssó Balázs – sorsa csak vasárnap lesz eldöntve.

Az első adásból továbbjutott hat versenyző:
Hegyi Dávid
Fazekas Eszter
Szűcs Renáta
Pádár Alexandra
Kertész Iván
Kátai Lilla

A további tíz lehetséges beköltöző vasárnap este mutatkozik majd be, és akkor dől el a szombati négy veszélyzónás szereplő sorsa is. Vasárnap estére a húszból összesen tizenhatan jutnak be a Star Academy műsorba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik