Szórakozás

Megvan Németh Lajos utódja a TV2-n

Jól ismert meteorológus érkezik a nyugdíjba vonuló Németh Lajos helyére a TV2-n. A csatorna bejelentette, hogy szeptembertől Gaál Noémi mellett Reisz András tájékoztatja az időjárás alakulásáról a nézőket.

A 36 éves időjós az ELTE Természettudományi Karán 2005-ben végezte el a meteorológus szakot. Jellegzetes palóc tájszólásával hamar elnyerte a televíziónézők szimpátiáját.

A nyugdíjba vonuló Németh Lajos hosszú évek óta a TV2 munkatársa, a csatorna indulása óta biztos pont az időjárásra kíváncsi nézők életében.

“1997. október 4-én reggel hat órakor, közvetlenül a vezérigazgatói köszöntő és a himnusz után én voltam az első, aki beköszönt a TV2-n és elmondta a legfrissebb meteorológiai előrejelzést. Azóta közel húsz év telt el és eljött az idő, amikor elmondhatom: előttem az utódom. Örülök, hogy Reisz András személyében egy kiváló meteorológus kollégát „kapnak” a nézők és biztos vagyok benne, hogy ő is legalább olyan lelkesen ismerteti majd a légköri frontokat, mint ahogy én tettem az elmúlt évtizedekben”

 mondta Németh Lajos, akit a TV2 január óta csak most tudott pótolni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik