Szórakozás

Gesztesi Károly újra szerelmes

Úgy tűnik, hogy az 53 éves színész ismét boldog – írja a Blikk, miután Gesztesi Károly a napokban kézenfogva érkezett egy ismeretlen hölggyel az egyik magazin partijára.

A lap szerint egyértelmű volt, hogy gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz; állítólag azonban nem szakmai körökben ismerkedtek meg, hanem civil vonalon kerültek közel egymáshoz. Ismeretségük azonban már hosszú időre nyúlik vissza, az elmúlt időszakban pedig olyan sokat voltak együtt, hogy szerelem alakult ki közöttük. A kapcsolat ugyan még nem publikus, de korábban már osztottak meg közös fotót a közösségi oldalaikon.

“Tulajdonképpen kapcsolatuk egy ideje nyílt titok. Bár egyikük sem veri nagydobra, a pillantásaikból, az egymáshoz intézett kedves szavaikból egyértelmű, hogy itt érzelmekről van szó. Nem csupán régi ismerősök, vagy egymást mindenben segítő jó barátok. Ez annál sokkal több, mégsem szeretnének még kiállni a nyilvánosság elé. Talán a megfelelő pillanatot várják, hogy Károly kimondja: vállalja ezt a kapcsolatot ország-világ előtt” – mondta el a színész egyik ismerőse.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik