Szórakozás

A VV8 beköltözőjével csalhatta expasija Demcsák Zsuzsát

Még el sem kezdődött a Való Világ legújabb, nyolcadik évada, máris botrány alakulgat a szombaton beköltöző játékosok körül. A Bors szerint ugyanis Demcsák Zsuzsa korábbi szerelme a Való Világ egyik leendő szereplőjével csalta a műsorvezetőt.

“Nem is olyan régen Zsófinak volt egy rövidebb kapcsolata egy jóképű sráccal, aki akkor Demcsák Zsuzsa párja volt. Zsófi akkor ismerte meg, amikor Zsuzsával egyéb elfoglaltságaik miatt nem tudtak találkozni egy-két hétig. Ezt követően hamar be is teljesedett a kapcsolatuk, ami nem tartott soká, és nem is vállalták nyilvánosan. De a közeli ismerősök tudtak róluk, Zsuzsa azonban biztosan nem. Azt nem lehetett tudni, hogy a műsorvezető és a férfi kapcsolata mikor ért véget pontosan, de a jelek szerint szép csendben mentek szét” – mondta a lapnak a lány egy közeli ismerőse. Demcsák Zsuzsa nem kívánt nyilatkozni a témában.

A VV-villa bemutatásán levetített kisfilmjében a legújabb VV Zsófi egyébként azt is elárulta, jelenlegi párja szokott féltékenykedni, talán nem is ok nélkül: saját bevallása szerint a baráti társaságukban lévő hét férfi közül hárommal volt már dolga.

VV8

Ajánlott videó

Olvasói sztorik