Szórakozás

Erdélyi Mónika egy évig vezethetett műsort, most lecserélik

A TV2 csoport teljesen megújítja programkínálatát, a FEM3 brandnév alatt például életmódcsatornát indítanak, így az új arculattal és programkínálattal tér vissza az ősszel. Hétköznap délelőttönként továbbra is jelentkezik majd a FEM3 Café, mely “fiatalos hangvételű életmód magazin” lesz, de a műsorvezető gárda némileg átalakul. Czippán Anett és Berki Krisztián mellett négy új képernyős kap szerepet, Mádai Vivien és Kinter Oszkár tapasztalt tévések, valamint a műsorvezetésben újoncnak számító Polyák Lilla és Stohl Luca.

Az egy éve még nagy durranást jelentő páros, Joshi Bharat és Erdélyi Mónika azonban kikerült a csapatból. Előbbi saját beszélgetős műsort kap, utóbbi azonban nem jut jelentősebb műsorvezetői feladathoz. Mónikának tehát marad az Édes Élet és egy kisebb egészségmagazin, de azt mondja, ő ezzel is elégedett.

Január óta szinte egy nap szünetem sem volt, három műsorban dolgoztam egyszerre, szóval nem baj, hogy lazább lesz az időbeosztásom. Egyébként volt már olyan időszak az életemben, amikor egyáltalán nem voltam képernyőn, és akkor sem estem kétségbe. Éppen most is az Édes Élettel forgatok, és ősszel folytatódik az Egészség Klinika is, szóval nem kell miattam aggódni

– mondta a Borsnak Erdélyi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik