Szórakozás

Iszak Eszti Szalai Ádámra cserélhette Dobrády Ákost

Iszak Eszter és Dobrády (Array)
Iszak Eszter és Dobrády (Array)

Ahogy azt már korábban megírtuk, öt év után szakított a VIVA műsorvezetője, és az egykori TNT együttes tagja. A jegyben járó pár néhány hete költözött szét, pedig korábban még a gyermekvállalásról is nyilatkoztak.

A Bors most arról cikkezik, hogy a szakítás hátterében egy új románc is állhat, ami Iszak Eszti, és a válogatott focista, Szalai Ádám között szövődhet. Sőt, a lap információi szerint a focista már hetek óta egy párt alkot a csinos tévéssel, eddig azonban titokban tudták tartani a kapcsolatukat.

“Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok min­dentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkoz­ni. (…) Ákossal nem volt soha nézeteltérésünk, de úgy gondolom, hogy egyrészt mindannyian felnőtt emberek vagyunk, és amennyiben szükséges, meg tudjuk beszélni a dolgokat – akár a szemé­lyes témákat is –, másrészről a szakítás, véleményen szerint csak a párkapcsolatban lévő két emberre tartozik, senki más­­ra” – mondta el a lapnak a jelenleg Németországban élő sportoló, aki egyébként szintén júliusban vetett véget párkapcsolatának.

Fotó: Europress
Fotó: Europress

Ajánlott videó

Olvasói sztorik