Szórakozás

Iszak Eszti: Nem egy harmadik miatt szakítottunk

Hétfőn érkezett a meglepő hír, miszerint Iszak Eszti és Dobrády Ákos 5 közös év után szakított. A kedd reggeli lapok pedig már arról cikkeztek, hogy a VIVA csinos műsorvezetője a válogatott focistával, Szalai Ádámmal jöhetett össze; az Eb-t is megjárt játékos azt nem is tagadta, hogy a jövőben még bármi lehet közte és a szőke tévés között.

Nem sokkal később aztán az ex, Dobrády Ákos is megszólalt – hosszas Facebook-posztban állt ki korábbi barátnője mellett, és határozottan állította, Eszti senkivel nem csalta meg őt, és gyönyörű éveket tudhatnak maguk mögött. Nemrégiben pedig Iszak Eszti is közzétett egy bejegyzést, amelyben volt párjához hasonlóan korrekten és szép emlékekkel igyekszik lezárni a kapcsolatot; kiemelve, hogy harmadik félnek nem volt köze a szakításhoz, ami egyébként nagyon megviselte őt.

Ákossal nagyon szép 5 év van mögöttünk, aminek nagyon sokat köszönhetek, és amiből rengeteget tanultam. Nagyon szerettem Ákost, a mai napig szeretettel és tisztelettel gondolok rá, de a kapcsolatunk sajnos nem úgy alakult, ahogy azt mind a ketten szerettük volna. Azt nagyon szeretném tisztázni, hogy nem egy harmadik fél miatt döntöttünk úgy pár héttel ezelőtt, hogy külön folytatjuk. Egyáltalán nem léptem könnyen túl az elmúlt éveken, és az Ákossal való kapcsolatomon. Persze, a közösségi oldalakon nem láthatta a nagyközönség ezt a „gyász időszakot”, azt, hogy valójában min mentem keresztül…”

– írja többek közt a műsorvezető, akinek teljes posztját alább olvashatja el.

Update: A Player.hu cikke szerint a Borsnak nyilatkozó Szalai Ádám nem sz a Szalai Ádám, akinek a Bors gondolta. A focista helyett egy átlagember nyilatkozott nekik e-mailben, így a lap megtévesztően közölte a nyilatkozatot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik