Szórakozás

Csányi Sándor: 18 csajjal smároltam, és ezért még komoly fizetést is kaptam

Thália sajtóreggeli Csányi Sándor, Schell Judit (thália)
Thália sajtóreggeli Csányi Sándor, Schell Judit (thália)

A 40 éves színész többnyire szívtiprókat alakít szerepeiben és ahogy mondja, ezzel egyelőre nincs is problémája. Irigylésreméltó munkájáért ráadásul jó pénzt is kap.

A szívtipró egy jó skatulya, egyelőre nincs bajom vele. Bár egy időben féltem, hogy meglincselnek majd a férfiak, mert a Poligamy filmben például tizennyolc csajjal smároltam, és ezért még komoly fizetést is kaptam. Ennél jobb dolog nincs is a világon

– mondta el egy hétvégi rendezvényen Csányi Sándor, amelyet a Bors olvasója közvetített.

A színész magánéletében azonban már jóval visszafogottabb. Nem akar a pletykalapok állandó szereplője lenni, szerinte ugyanis akkor jó egy színész, ha nincs elhasználva az arca és a neve, ezért Robert De Niró a példaképe.

Nem szoktam a nevemre rákeresni az interneten és közösségi oldalon sem vagyok rajta. Kicsit lemaradtam erről a generációs dologról, noha tudom, sok színésznek van rajongói oldala. Megosztják, ettek-e nokedlit vagy azt, hogyan keltek fel aznap. Ez szerintem érdektelen

– magyarázta Csányi, majd elmondta, családi élete egyébként is nagyon unalmas.

Én borzalmasan unalmas ember vagyok. Súlyosan monogám. Van négy éve egy feleségem, otthon ülünk, nem járok szórakozni, neveljük a gyerekünket és szeretek mackónadrágban tenni-venni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik