Szórakozás

Mutatjuk a Jóban Rosszban új szereplőit

A TV2 bejelentette, hogy hamarosan új, fiatal szereplőkkel találkozhatnak a nézők Csillagkúton. A Jóban Rosszban szereplőgárdája annak köszönhetően bővül, hogy a történet szerint Adél (Nagy Rebeka) új fiúja, Bence (Tóth Misi) bemutatja a baráti társaságának szerelmét. Meli, Deka és Zseni pedig mostantól gyakran előfordulnak a Macsekben.

A feltűnően csinos, ám kissé elkényeztetett Meli szerepében Tóth Zsiga Nórát láthatják a nézők, míg Deka szerepében Takács Zalán mutatkozik be. Deka és Meli régi jó barátok, és titokban gyerekkora óta szerelmes a lányba, ám viszonzatlanul. A srác legjobb barátja Zseni, a jóképű, sportos vállalkozó, akire ugyanakkor kicsit féltékeny is. Őt Szőke Richárd alakítja.

A három fiatal szereplőt eddig még nem láthatták tévés szerepben. A 23 éves Szőke Richárd a kaposvári Csiky Gergely Színházban játszik és kiváló táncos, míg a 21 éves Takács Zalán másodéves a Gór Nagy Mária Színitanodában. Tóth Zsiga Nóra 29 éves, és eredetileg kirakatrendező, imád zongorázni, énekelni és horgászni.

A TV2 Csoport napi sorozata augusztus 29-étől kizárólag a SuperTV2 műsorán lesz látható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik