Szórakozás

Új műsort is kaphat a várandós Liptai Claudia

Várhatóan novemberben ad életet második gyereké­nek, de addig is az Extrém Activityt vezeti, és beül a Sztárban sztár zsűrijébe is Liptai Claudia – véli tudni a Bors.

A lap ugyanis “televíziós berkekből” úgy értesült, a TV2 egyik legnépszerűbb képernyősét nem akadályozza a várandóssága, ha munkáról van szó: Claudia állítólag képernyőre visszatérő, és egyben megújult Extrém Activitynek az arca lehet hamarosan. A szórakoztató vetélkedőt korábban Csiszár Jenő, majd pedig Szulák Andrea vezette.

De Claudia a Sztárban sztár című műsor negyedik év­adára is igent mondott, ahol ezúttal is zsűritagként értékeli majd a produkciókat; ez hetente egy alkalommal jelent néhány órás feladatot. A lap szerint ez szinte egyet jelent azzal, hogy Liptai kisbabája érkezése miatt feltételezhetően nem fogja tudni végigvinni a minimum tíz hétvégét.

Szeptember 7-én egyébként indul a Nő comment! elnevezésű talkshow is, amelynek háziasszonya szintén Claudia lesz, aki párjával, Pataki Ádámmal  a közelmúltban az egyik legnagyobb hazai kiadóval tárgyalt egy közös könyvről, ami – talán már mondani sem kell – szintén ősszel jelenik meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik