Szórakozás

Sarka Kata: Az esküvőmön sok ember volt, akiről azt se tudtam, mit keres ott

Hajdú Péter felesége elég furcsa mondatokat írt Facebook-oldalán.

Ahogy arról már korábban írtunk, Sarka Kata Vajna Timivel együtt egy közös barátnőjük esküvőjén vett részt – és énekelgetett – tegnap, az eseményről pedig Hajdúné fotókat is megosztott közösségi oldalán. De nemcsak a képek, hanem egy bejegyzés is található a Facebookon, melyben Kata a remekül sikerült lagzi ellentéteként a saját esküvőjét hozza fel példaként.

Azt hiszem, hogy életemben nem voltam még olyan esküvőn, mint az övék! (…) Nem voltunk sokan, de mindannyian szeretjük őket! Ez higgyétek el, nagyon nagy dolog! A saját esküvőmön sok sok olyan ember volt, akit azt sem tudtam mit keres ott, és vannak olyanok, akiknek már a nevét sem tudom, és olyan is van, aki ha összefutok vele véletlenül, akkor inkább rám se néz, hogy ne kelljen köszönnie! Itt fantasztikus társaság volt, egy rendkívül gyönyörű környezetben, finomságokkal teli asztalok, csodaszép virágok, stb…”

A kommentelők közül többen furcsának találják, hogy a Hajdú Péterrel éppen házassági válságot megélő celebhölgy ilyen kritikus felhangot üt meg nagy napjával és tulajdonképpen saját férjével kapcsolatban is.

A teljes poszt – és a hozzászólások – IDE kattintva olvashatóak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik