Szórakozás

Tóth Vera nem érzi, hogy 31 évesen lecsúszott volna az anyaságról

Az énekesnővel kapcsolatban időről időre felröppen a pletyka, hogy gyereket vár, aztán persze mindig cáfolnia kell a hírt. Most ismét terítékre került a téma, többen azt gyanítják, hogy Tóth Vera a gyomorszűkítő műtétre is azért vállalkozott, hogy könnyebben megfoganhasson babája.

Az énekesnő azonban nem tervez az anyasággal egyelőre, szerinte még bőven van ideje a családalapításra, és egyébként is nagyon unja már, hogy folyton ezzel zaklatják.

Az egészségem forgott kockán, az inzulin-anyagcserével voltak problémáim, és igaz, hogy ez nehezíti a teherbe esést, de nem ez volt a műtét oka. Nem jó dolog, ha előírják, hogy egy nőnek mit mikor kell tennie. Úgy gondolom, hogy a gyereknek és az édesanyának is az a jó, ha nem a társadalmi elvárások döntik el, ki mikor áll készen arra, hogy kisbabája legyen. Szálljanak ki a méhemből! Nekem szerencsém van, mert sem a párom, sem a szüleim nem nyaggatnak ezzel. Manapság nem ritka, hogy negyven felett adnak életet a nők a gyerekeiknek és 31 évesen egyáltalán nem érzem, hogy bármiről is lecsúsztam volna

– szögezte le a Best magazinnak Vera.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik