Szórakozás

Rá sem ismerni a Csillag Születik korábbi győztesére

László Attila 2011-ben, 14 évesen nyerte meg a Csillag születik tehetségkutató műsort. 2012-ben megjelent első albuma, ezután azonban több mint 4 évig nem jelentkezett önálló lemezzel. A Story Extra stábja most felkereste azaz egykori félszeg kisfiút, aki hamarosan nagy utazásra indul.

“A kőbányai zenei stúdióba járok, ott vagyok zongora szakon. Idén végeztem el az első évemet, szeptembertől kezdem a másodikat. Most már tudom, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Akkoriban még úgy jöttem el abba a tehetségkutatóba, hogy meglátjuk mi lesz. Szerencsére nagyon jól sikerült. Nagyon örülök, hogy még mindig vannak, akik megismernek. Most már egyre nehezebb, mert hát a hajam is, meg én is változtam az évek alatt” – mesélte Attila, aki anno igazi közönség kedvenc volt. De a zenei pályára készülő fiú tisztában van azzal, hogy a külső megújulás önmagában nem lenne elég ahhoz, hogy ne tűnjön el a süllyesztőben.

“Ami közel áll hozzám, az a pop, az érzelmes pop-rock. Szeretem a gyorsabb dalokat is. Én próbálok olyan dalokat énekelni és olyan új dalokban gondolkodni, mikor zenét szerzek, hogy legyen valami mondanivalója, de mégis fogyasztható legyen. Megfeleljen a mostani trendnek is. (…) Most már az életem nagyobb részét itt Pesten töltöm, egy évben egyszer tudok hazamenni. Az pedig nyáron van lehetőség, akkor vonulok vissza Erdélybe. Januárban pedig megyek Ausztráliába. Meghívtak az ottani magyaroknak énekelni, és ez nagyon jó érzés számomra, hogy lehetőségem van oda elmenni. Nemcsak kirándulni, hanem énekelni is” – mondta el az egykori győztes, akinek céljai mit sem változtak az évek alatt, és ma is azon dolgozik, hogy népszerű énekessé válhasson.

Olvasói sztorik