Szórakozás

Tóth Andi: Anyukám szerint néha túl szexi vagyok

A 17 énekesnő X-Faktor győzelme óta benne van a celebélet sűrűjében. A tehetségkutató után Budapesten maradt, először nagymamája költözött fel hozzá, tavasz óta pedig édesanyja felügyeli. Tóth Andi azóta folyamatosan dolgozik, hol fehérnemű ledobálós videoklipet forgat, hol pedig a Válótársakban “keveredik” csókcsatába. Az énekesnő azonban magánéletében sem egy visszahúzódó tini, fontos számára a külső, amit szeret is megmutatni, legutóbb például a fürdőkádjából jelentkezett be.

Az új klipem is azt mutatja, hogy egyre nyitottabb vagyok a világra, szép lassan kinyílok. A Válótársakban sem nehéz egy kacér, cserfes fruskát alakítanom. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, de persze megértem, ha az idősebb korosztály esetleg túl kibontakozónak lát. Sokat sportolok, fontos számomra a külső. Ha nem forgatok, és nem vagyok a színházban, akkor heti négy alkalommal biztosan elmegyek edzeni. Kockás hasra gyúrok!

– kezdte a Borsnak Andi, aki bevallotta, hogy néha anyukája is úgy gondolja, túl kihívóan viselkedik, ennek ellenére nagyon jó a kapcsolatuk.

Anyukám támogat mindenben, persze azt mondja, néha túl szexi vagyok, de büszke rám a szorgalmam és a kitartásom mi­att. Barátnős a viszonyunk, ezért kifejezetten örültem neki, hogy felköltözött hozzám Budapestre. Így most vele élek együtt. Rengeteg időt töltünk együtt, gyakran még sportolni is elviszem magammal!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik