Szórakozás

Gáspár Laci máshogy szereti legkisebb gyermekét, mint a két idősebbet

Az énekes nagyon elfoglalt mostanában. Karrierje a csúcson, naptárja betáblázva, ráadásul az X-Faktorral is rengeteget dolgozik. Mindemellett magánéletében sem unatkozik, hiszen alig egy hete megszületett harmadik gyermeke, Noel. Gáspár Laci még a baba érkezése előtt beszélt az újabb apaságról, ami ezúttal nagy újdonságot jelent számára, hiszen ezúttal még együtt van gyermeke édesanyjával.

A harmadik gyermekem születik, de még sosem éreztem ilyet. Sosem éltem még így meg, hogy közben a kapcsolatomban minden rendben van, és boldogok vagyunk és szerelmesek vagyunk. Az a legfontosabb, amikor az ember ki tudja mondani azt félelem nélkül és őszintén, hogy boldog. Én most ezt ki tudom mondani

– mondta Laci, aki habár két korábbi kapcsolatából született gyerekét is imádja, bevallotta, hogy mást érez, ha rájuk néz.

Nagyon picit mégis más érzés lesz, mint például a Lacika, meg a Mirike. Felőlük érzek egy ilyen nagyon-nagyon fájdalmas szeretet is. Amikor ránézek a Lacikára, akkor mindig ott van előttem, hogy ő elvált szülők gyermeke. Meg a Mirikére is, mikor ránézek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik