Szórakozás

Gáspár Győző: Sok újat mutatnék a Győzike show-ban!

Mint tegnap este kiderült, az RTL Klub augusztusban levédette a „Győzike” szót a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál. Ilyet akkor szoktak csinálni, amikor hasonló címmel a közeljövőben műsort szeretnének indítani valamelyik csatornájukon, ebből arra következtetünk, hogy talán újraindulhat a 2000-es évek elején nézettségi csúcsokat döntő Győzike show. Ezt sem a csatorna, sem a főszereplő nem erősítette meg. Gáspár Győző viszont általánosságban szívesen beszélt a show-ról a 24.hu-nak.

“Arról nem mondhatok semmit, hogy miért lett levédetve a név, de nagyon örülök neki, mert az RTL Klub egy zseniális csatorna, ami mindig tudja, hogy mit akar. Ha szó lenne a Győzike show indulásáról, nem kérdés, hogy elvállalnám-e: természetesen igen! Az előző már 10 éve volt. Azóta öregedtünk, a gyerekek nőttek, új házba költöztünk, vejem van, én is sokat változtam. Meg tudnám mutatni az új házvezetőnőnket, az új kertészünket, az új gépjárművezetőnket, az új baráti körünket. Nagyobb show-t csinálnánk, mint ezelőtt. Nekünk jár az édes élet”

– mondta kicsattanó örömmel Győzike, akit egy konditeremben értünk utol telefonon.

A showman egyébként is egyre közelebb kerül volt anyacsatornájához, ugyanis a ValóVilág Powered by Big Brother háttérműsorában, a BeleValó Világban műsorvezetőként tűnik majd fel Aurelio oldalán. Sőt, a Gáspár család többi tagja sem tűnt el teljesen az RTL képernyőjéről: Gáspár Evelin és Bea asszony például néhány hónapja a Hagyjál főzni! című műsor legnézettebb hetét hozták.

“Örülök, hogy felkértek minket a főzőműsorba, nagyon jó élmény volt. Csak hálával tartozunk a csatornának, ők tették naggyá a családot, miattuk tudok külföldön és jól tanulni. Természetesen igent mondanék a Győzike show folytatására, ez nem kérdés”

– átulta el a 24.hu-nak Gáspár Evelin, aki nagyot változott az elmúlt években.

Győzike egyébként elkötelezetten védi a reality műfajt. Azt mondja, mióta show-ját levette a képernyőről az RTL Klub, nem született igazán jó valóságshow.

“Bárcsak én annak idején az egész műfajt levédettem volna. Én és az RTL Klub találtuk ki Magyarországon a reality műsorokat, nekünk köszönhető minden. Annak idején minden híresség beszólt nekünk, hogy lejáratjuk magunkat meg az egész szakmát. Ma meg már lassan ha öreganyám élne, ő is bekameráztatná magát. De minek? Élvezhetetlen amit csinálnak.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik