Szórakozás

Rihanna Sziget-koncertje felkorbácsolta az indulatokat

“S.O.S.! Akinek megvan RIRI száma írja már le légyszíves privátban! 6-tól halászléfőző verseny lesz Pilisvörösváron és jó lenne, ha be tudna ugrani kicsit..nem gáz, ha késik, vagy playback csak szóljon már valami a háttérben…”

– ez az egyik legtöbb lájkot begyűjtő komment a csütörtök esti, meglehetősen megosztóra sikerült Rihanna koncertet hirdető Facebook-esemény hozzászólásai között, pedig a többségében elégedetlen rajongók nem fogták vissza magukat humor terén. Sem.

Sziasztok! Valaki tudja hol lép fel legközelebb Riri? Itt hagyta a tegnapi koncert lemezeit és szeretnem utána postázni nehogy énekelnie kelljen legközelebb! Előre is köszi!!

– írja egy segítőkész rajongó.

Rihanna Skywalkert a Jedi tanàcs öltöztette”

– véli tudni valaki, akinek az énekesnő fellépőruhája nem nyerte el a tetszését.

#BUDAPEST I had so much fun!! Thank you for having me #SZIGET!

badgalriri (@badgalriri) által közzétett videó, 2016. Aug 11., 21:13 PDT


Más azért inkább a lényeges kérdésekkel foglalkozott.

A koncert béna volt. Ok. Na de talált valaki valami izgi Pokémont?”

És aki mindenben képes meglátni a jót:

Nekem tök pozitív élmény volt a koncert! A felénél beültem inkább kártyázni (…) és nyertem egy pólót!”

Naná, hogy mémeket is ihletett a balul elsült fellépés.

Galéria
Facebook/Szomszédok forever

Természetesen a poénkodás mellett rengeteg koncertlátogató fakadt ki a közösségi oldalakon, akik szinte mind sérelmezték azt, hogy Rihanna késve érkezett, a slágereknek csak egy-egy részét énekelte el az eleve egy órásra rövidült koncerten, aminek nagy része playback volt, az énekesnő pedig néha nem is tartózkodott a színpadon. A legdurvább, minősíthetetlen stílusban íródott kommentek az énekesnő hivatalos oldalára érkeztek.

“B*szd meg Rihanna! Fél órát késtél a sziget fesztivál koncertről! Unalmas show 1 millió dollárért… Szégyen! Nagyon amatőr.”

“Te mocskos rohadt büdös k**va!!!! Eljöttél Magyarországra a sziget fesztiválra és kevesebb időt voltál itt?! De azért az egy millió dollárt felmartad te rohadék !!! Költsed el koporsó szögre te ipari **** ****fejű k**va!!” – olvashatóak Rihanna korábbi posztjának kommentjei között a magyar “rajongók” véleménynyilvánításai.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik