Szórakozás

Reagált a rendőrség Berki Krisztián gyorshajtására

Mint megírtuk, saját Instagram-videója szerint Berki Krisztián 255-tel száguldott az M7-esen. A gyorshajtással büszkélkedő TV2-s celeb ügyéről a hvg.hu megkérdezte a rendőrséget, nyolc nappal később az alábbi választ kapták az ORFK Kommunikációs Szolgálatától:

“Tájékoztatjuk, hogy a rendőrség hivatalból nem indít eljárást az Ön által említett videó, illetve ilyen jellegű videók alapján. Bárki kezdeményezhet hatósági eljárást a jogsértőnek vélt cselekmény helyének és idejének, továbbá az elkövetés körülményeinek leírásával, a bizonyítási eszközök megjelölésével, valamint ha ismert az elkövető személye, akkor annak személyi adataival. Önmagában az ilyen videók alapján általában nem tisztázható, hogy az adott cselekményt hol és mikor követték el, ezért az sem állapítható meg, hogy a cselekmény még büntethető-e egyáltalán, azaz elévült-e vagy sem.”

Persze ettől még nem biztos, hogy Berki megússza a dolgot, ugyanis Tényi István feljelentette a száguldozás miatt. Ha bűnösnek találják, akár három évet is kaphat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik