Szórakozás

Hajdú és Sarka házassága tele van indulatokkal

A kapcsolatuk mélypontján lévő celebpár számára, mint azt olyan sokszor elmondták, a gyerekeik a legfontosabbak. Hajdú Péter és Sarka Kata eddig azon volt, hogy Noncsi és Dávidka a lehetős legkevesebbet érzékeljenek abból a feszültségből, ami közöttük van. Ez nem tudjuk mennyire lehetséges, tekintve, hogy Kata fogta őket és kiköltözött családi otthonukból, valamint a rendszeres balatoni vakációból is kihúzta magát.

A jó hír szerda óta azonban az, hogy a még decemberben lefoglalt ciprusi üdülésükre négyesben, igazi családként utaztak el. Sarkáék korábban is azt mondogatták, hogy ezen az utazáson szeretnék megbeszélni a problémáikat, amelyek egy ismerős elmondása szerint, erős indulatokban mutatkoznak meg.

Mindketten tele vannak indulatokkal, ezért is jó most a ciprusi út. Ez nekik több, mint egy nyaralás. Imádják a gyerekek Ciprust, és persze Petiék is. Ők most tényleg mélypontra jutottak, de szeretik egymást, valóban azon dolgoznak, hogy megmentsék a házasságukat. Ráadásul imádják a gyerekeiket, akiket szintén megviselt ez az időszak, érzékelték a szüleik között lévő feszültséget, ezért Katáék fejében komolyabban talán meg sem fordult, hogy megteszik Noncsival és Dávidkával, hogy nem négyesben utaznak el

– mesélte a Borsnak a család barátja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik