Szórakozás

Retrospektív: Hajdú Péter és Sarka Kata nyaralós fotói Ciprusról

Hajdú Péter és Sarka Kata hetek óta készültek házasságuk megmentésének legjobb lehetőségére, a ma kezdődő ciprusi nyaralásukra. Reggel egy bulvárlap azt írta, hogy Kata az utolsó pillanatban lemondta az utat, aztán Hajdúék a repülőtérről posztoltak közös képet, tehát valószínűleg mégis együtt mentek.

Nem tudni, hogy most mit csinálnak a szigeten, az azonban biztos, hogy már több mint tíz éve ez a kedvenc nyaralóhelyük. Hajdú korábban ezt nyilatkozta a Blikknek:

“Rengetegszer jártunk Cipruson, sok barátot szereztünk ott. Ismernek bennünket a helyiek az étteremben, a szállodában, a búvárruha-kölcsönzőben, olyan, mintha hazamennénk. Pontosan tudjuk, hogy mire számíthatunk. A törzshelyünk Ayia Napa, egy üdülőváros a sziget déli részén, ahol minden a turisták nyugalmát szolgálja. Amolyan műváros ez, a látogatók kedvéért építették fel.”

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Hajdú és Sarka 2012-ben kettesben járták be a szigetet, a fotóikon nagyon barnán és nagyon kevés ruhában csókolóztak. Volt olyan év, amikor Szabó Zsófi is velük tartott, valamint több alkalommal a nagyszülők és a gyerekek is elkísérték őket. Például 2013-ban, erről az útról Kata csillogó szemekkel nyilatkozott az Aktívnak, mesélt a jet-skizésről, repülésről és más közös élményekről, sőt sok családi fotót is mutatott.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

“Itt mindig nyugi van, ilyenkorra a munka nagy részét letudtuk. Bár otthon is szoktunk romantikázni, itt mégis meghittebb. Esténként elmegyünk vacsorázni, nagyokat sétálunk a tengerparton. Még heteket tudnék eltölteni ezen a csodás helyen. Szerencsésnek érzem magam, mert úgy kerek és boldog az életem, ahogy van. Két csodás gyermeket nevelek, szeretem a munkámat, és harmonikus a házasságom is, ami biztos hátteret ad. Büszke vagyok a kapcsolatunkra, ma is szeretettel vagyunk a másik irányába”

– ezt 2014-ben nyilatkozta a Borsnak Sarka Kata, akit akkor telefonon ért utol a szigeten egy újságíró.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Mivel most házasságuk mélypontján vannak, magánéleti válságuk kellős közepén nem elérhetőek telefonon. Korábban azt mondták, a mostani ciprusi nyaralás segíthet a kapcsolatuk megmentésében, a dolgok tisztázásában.

A legenda szerint Cipruson született a szerelem és szépség istennője, Aphrodité. Talán ez szerencsét hoz majd nekik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik