Szórakozás

Nem könnyű énekeseket találni a Sztárban sztárba

Ahogy azt már megírtuk, hamarosan újra jön a TV2-re az ország legnagyobb házibulijaként meghirdetett Sztárban sztár. A műsorvezető, Till Attila már nagyon várja a kezdést, és elárulta azt is, szerinte miért nehéz a megfelelő szereplőket megtalálni a népszerű műsorhoz.

“Még az egész ország találgatja, hogy az idei Sztárban sztár csapatban kik lesznek az énekesek; és egyébként nem egyszerű versenyzőt találni, hiszen itt alapfeltétel, hogy eleve jól kell tudni énekelni, hiszen csak egy kiváló énekes tud utánozni valami híres hazai vagy nemzetközi  ikont. A legérdekesebb a Sztárban sztárban pont az, hogy többször előfordult már az, hogy akiről nem is gondoltuk volna, hogy ő lesz az egyik legszórakoztatóbb, a végén simán megnyerte az egész versenyt” – mondta el Tilla az Aktív riportjában, ahol az állandó zsűritag, Majka arról beszélt, kinek vagy kiknek a szereplésére kíváncsi leginkább.

“Van egy-kettő olyan ember nyilván, akikre annyira kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan köztük, mint például a Baby Gaby volt az előző szériában, vagy esetleg Biga az azelőtti szériában, meg egy csomóan voltak még, akiknek ha nem is egy ilyen come back típusú dolog volt ez az egész, de mégis. Meg tudták mutatni olyan arcukat, amiről nem is tudtak az emberek” – hallható a rapper-műsorvezetőtől az alábbi videóban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik