Szórakozás

De ki ez a lány, akivel Justin Bieber pucéran fürdőzött?

Rázós képek szivárogtak ki a napokban a popsztárról, lehet, hogy Orlando Bloom meztelen képeit irigyelte meg? Viszont nem ez volt az első alkalom, hogy az énekest anyaszült meztelenül csodálhattuk meg, így hirtelen a férfiasságánál sokkal fontosabbá vált, hogy ki az a lány, akivel mostanában lóg, és aki elég jó képeket posztol az instagramra?

A 23 éves Sahara Ray érthető okokból modellkedik, mellette fürdőruhákat tervez, és nem mellesleg instagram-sztár. Ray szorgalmasan posztolgatott hawaii nyaralásukról is, ahol Bieberrel meztelenkedtek. Apropó, Hawaii: a modell apja, Tony Ray azon első profi szörfösök egyike, akik meg tudtak élni szenvedélyükből, mondhatni, a szörfösök között legenda. Természetesen

Sahara Ray is szörfözött, de 16 éves korában úgy döntött, nem lép apja nyomdokaiba, inkább a divatvilágban próbál szerencsét.

 

A pletykák szerint úgy került Bieber közelébe, hogy jó barátja a popsztárral szintén jó viszonyt ápoló Cody Simpson, akivel azt követően randizgatott, hogy Simpson 2015-ben szakított a szintén elég szép modellel, Gigi Hadiddal.

 

Aloha 🌺

Sahara Ray (@sahara_ray) által közzétett fénykép, 2016. Aug 3., 10:58 PDT

A modell saját bevallása szerint munkamániás, de lássuk be, ha az embernek az a dolga, hogy tökéletes testén bemutassa a saját maga által tervezett bikiniket álomszerű környezetben, az azért nem annyira rossz dolog. Ray egyébként Ausztráliában született, de jól ismerik Hawaiin, mert édesapja miatt minden évben legalább három hónapot töltöttek ott.

Sahara Ray nemrégiben úgy nyilatkozott az ausztrál Herald Sunnak, hogy az életét Ausztráliában képzeli el, ott szeretné felneveli majd gyerekeit.

(Daily Beast)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik