Szórakozás

Pásztor Anna támogatná, hogy Vastag Csaba félmeztelenül üljön a zsűriben

Az ősztől induló műsorok zsűritagjai még az ismerkedés fázisában tartanak. De vajon a Star Academy vagy az X-Faktor csapata győzi meg majd jobban a nézőket?

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, összeállt a TV2 őszre tartogatott nagy durranásának, a Star Academy című tehetségkutató-reality kombónak zsűrije, ami nem kevés meglepetést is tartogatott. Az egy színiiskolában végzett Király Viktor és Pásztor Anna eddig is csatorna közelinek számított, előbbi a Megasztár 4 győzteseként és Az ének iskolája tanáraként is feltűnt már egy-egy egész estés show-ban, míg az extravagáns énekesnő a Rising Star ítészeként és a Sztárban sztár versenyzőjeként is bizonyíthatott. Épp úgy, ahogy Keresztes Ildikó is járt már a TV2 stúdiójában pár átváltozás erejéig; de a korábban X-Faktor mentorként ismert énekes-színésznő többek közt épp a negyedik zsűritag, Vastag Csaba által nyert első évadban (is) tevékenykedett az RTL Klub csapatában.

A szívtiprónak kikiáltott énekes ugyan kicsit kakukktojásnak tűnik az értékelésekben jártas csapatban; Pásztor Anna is mindössze annyit fűzött hozzá a szerepléséhez, hogy cseppet sem bánná, ha sármos kollégája mellette kapna helyet, sőt felőle nyugodtan félmeztelenül is érkezhet az adásba. (Ezt, és a zsűritagok egyéb nyilatkozatait IDE kattintva nézheti/hallgathatja meg.)

De most akkor ki hol is van?

Érdekes egyébként, hogy amíg az egykori x-faktorosok a TV2 vadiúj show-jában tevékenykednek, addig a korábbi megasztárosok – Tóth Gabi, Puskás Peti, Gáspár Laci – az RTL Klubon lesznek láthatóak, kiegészülve persze a köztévé A Dal című műsorában feltűnt ByeAlexszel. És akkor azt már csak csendben jegyezzük meg, hogy a Star Academyt az RTL Klub “arcaként” híressé vált Ördög Nóra, és a Való Világ 1 “ózdi hőse”, Majka vezeti majd; míg a Kicsi Óriásokban többek közt a Megasztár 1 győztese, Tóth Vera lesz az egyik csapatkapitány.

A káosz tehát nem kicsi, régi és új arcok mindegyik csatornánál; na és persze érdekesebbnél érdekesebb összetételű zsűrik és szereplők… Kíváncsiak vagyunk, ti mit gondoltok: melyik műsor melyik ítészcsapata tűnik elsőre nyerőbbnek, kik azok, akiktől vélhetően profibb, vagy éppen érdekesebb értékeléseket hallhatunk majd?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik