Szórakozás

Legyél te a legtrendibb olimpiai szurkoló!

A P&G szakértői csapata összeállította neked a legütősebb szurkolói frizurákat, sminkeket és körömfestési mintákat, melyek segítségével egész biztosan Te lehetsz a legtrendibb szurkoló

Hamarosan kezdetét veszi a 2016. évi Riói Olimpiai Játékok. A magyar csapat tagjai készen állnak arra, hogy – minden erejüket bevetve – megmérettessék magukat a világ legnagyobb színpadán.  Több ezer kilométerre utaztak az otthonuktól, hogy az Olimpia után büszkén térhessenek haza. Az ötkarikás játékokat emberek milliói kísérik figyelemmel, családok és barátok gyűlnek össze, hogy együtt szurkoljanak kedvenceiknek, akik hazájukat képviselik. A Procter & Gamble ezt az élményt szeretné még emlékezetesebbé tenni, ezzel a céllal készített el márkái által inspirált szurkolói Look Book-ját, profi fodrászok, sminkesek és köröm stylist-ok segítségével.

Mutatunk egy kis ízelítőt, hogy egész biztosan Te lehess a legtrendibb szurkoló:

Fonott fejtető konty
1.    Használd az Aussie hajhab és Leave-In balzsam kombinációját, majd a hajvonalad mentén válassz le egy kis részt a fonáshoz
2.    Az elválasztás mentén hármas parkettafonással fond be a hajad.
3.    A fonatot gumizd el és a többi hajaddal együtt fogd össze egy copfba, majd tekerd fel az egészet a fejed tetejére. Ha ez megvan, rögzítsd 2 erős hullámcsattal.

1.

Copf halszálkafonással
1.    Használd az Aussie Total Miracle 7n1 szárazsampont a hajad textúrájának javításáért.
2.    Készíts egy-egy halszálkafonást a fejed jobb és bal oldalán.
3.    A többi hajaddal együtt fogd fel a fonatokat egy copfba, majd oszlass el rajta egy kis Aussie Awesome Volume hajhabot a természetes hullámok előidézéséért.

2.

Copacabana
1.    A friss, hibátlan arcbőrért körkörös mozdulatokkal oszlass el egy kevés CoverGirl Clean Matte BB krémet a megtisztított arcbőrödön. Ismételd meg a folyamatot a kívánt fedés eléréséig. Az egészséges ragyogás érdekében egy nagy púderecsettel vigyél fel egy kis CG TruBLEND bronzosítót a járomcsontodhoz, a homlokodra és az orrod két oldalára.
2.    Szemeid kihangsúlyozásáért először használd a CG Flamed Out Shadow ceruza Gold Flame árnyalatát a szemhéjakon és a belső szemzugnál, majd alkalmazd a CG Quads szemhéjpúder Go For the Golds (705) árnyalatát, amit keverhetsz a CG 1 Kit szemhéjpúder Lime Alive (425) árnyalatával az alsó szempilláknál. A drámai hatásért rajzolj egy vékony vonalat a felső és az alsó szempillavonaladra az CG Ink It! Perfect Point Plus szemhéjtus Black Ink (230) árnyalatával. Utolsó lépésként vigyél fel két réteg Black (805) árnyalatú CG Super Sizer Fibers vízálló szempillaspirált szempilláidra.
3.    A tökéletes ajkakért használd a CG Colorlicious rúzs Delight Blush (415) árnyalatát.

3.

Büszkén hazafias
1.    Alapozó rétegként használd a CoverGirl Outlast Stay Brilliant körömlakk Snow Storm árnyalatát.
2.    Száradást követően kezdd a díszítést a hüvelykujjadnál – a CG Outlast Stay Brilliant körömlakk Red-dy and Willing árnyalatát vékony ecset segítségével vidd fel a körmökre úgy, hogy minden körmödön más-más szögben húzol geometrikus vonalat.
3.    A CG Outlast Stay Brilliant Appletini árnyalatát vékony ecset segítségével vidd fel a már megfestett formákkal szimmetrikusan.

4.

Brazil nyár
1.    A negatív körömdizájn fényes alapjául használd a CoverGirl Outlast Stay Brilliant körömlakk Crystal Clear árnyalatát.
2.    Fesd ki minden második körmödet az CG Outlast Stay Brilliant körömlakk Coral Silk árnyalatával, majd a kimaradt körmökre ugyanezzel az árnyalattal egy vékony ecset segítségével készíts halszálka mintát egyiken fent, másikon lent.
3.    A halszálka másik végét az CG Outlast Stay Brilliant körömlakk Mutant árnyalatával készítsd el a már megfestett résszel ellentétes körömvégre.

5.

 

További információkért látogass el a koszianyu.blog.hu –ra!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik