Szórakozás

Mélypontjáról nyilatkozott Hajdú Péter

Hajdú Péter évekig azt a látszatot keltette, hogy nincs nála boldogabb és sikeresebb ember az országban, mostanában azonban több fronton is rájár a rúd. Egy hete megerősített tény, hogy válságban van a házassága Sarka Katával, tegnap pedig az is kiderült, hogy a TV2 valószínűleg nem számít ősztől a munkájára. Hajdú a Borsnak nyilatkozott a mélypontról.

“A Showtime-ra ugyan opciós szerződésem van, a TV2 augusztus közepéig dönthet a sorsáról, de én is úgy gondolom, hogy nem lesz folytatás. Az Aktív és az Összezárva Friderikusszal című műsorok gyártására is érvényes szerződésem van az év végéig, utána nem tudni, mi lesz”

– értékelte a helyzetet a showman, akinek az utóbbi elkészítésére nem sok esélye van, hi­szen Friderikusz az új hírigazgató ténykedése miatt hátat fordított a csatornának.

“Minden ember élete kerülhet hullámvölgybe, az enyém most oda jutott. A legfontosabb most az, hogy a családomat megmentsem. Azt szeretném, hogy a gyermekeim családban nőjenek fel. Most mindent ennek rendelek alá, és jólesik, hogy a barátaim támogatnak ebben.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik