Szórakozás

Megérkezett az első semmitmondó poszt Sarka Katától!

Amíg Hajdú Péter a gyerekekkel nyaral, addig Sarka Kata otthon szomorkodik. Pár órával ezelőtt posztolta hivatalos Facebook oldalára az első képet, azóta, hogy tegnap ő maga is megerőstette a hírt, miszerint “hullámvölgybe került a házassága Petivel”.

Értsd: egy teherautó segítségével elköltözött közös otthonukból.

A képen smink nélkül az egyik házi kedvenc, Milla társaságában látható. Különösebb komment nincs, így nem tudhatjuk mi járhat a barna üzletasszony fejében. De tény, hogy most nyoma sincs csillogó sminknek, kockahasnak, vagy egészséges muffin receptnek. Csönd van.

Persze Kata rajongói láthatóan a szívükön viselik a házaspár szerelmi életét, és bíztató szavakkal bombázzák Hajdúnét.

Ne légy szomorú Kata!!! Kitartás szoritunk,hogy mihamarabb rendbe jöjön köztetek minden!!! Pozitivan lásd a dolgokat mindig és ne szomorkodj!!!! Kitartás a nehéz idökben is!!! Szurkolok értettek!!!!

Szia Kata! Ne törődj semmivel hiszen te vagy az ország legcsodálatosabb nője bárki bármi mást mond. Fel a fejjel lehet, hogy életed legjobb döntését hoztad.

Kedves Kata! Én a lányom oldalán írok Neked mint nagymama .Két gyermeket neveltem fel egy lányt és egy fiút van három csodálatos unokám.42 éve élek házasságban ,gondolhatod sok mindent megéltem.Nagyon csinos külsőmnek köszönhetően voltak nehéz helyzeteim,DE édesanyám mindig azt mondta bármi is történjen a házasságomban /kivétel a tettlegesség/ SOHA NE HAGYJAM EL AZ OTTHONOMAT!!!!!Ez hiba volt Tőled. Nincs közöm az életedhez ,de én jó párszor dilemmáztam menjek-e ,nem tettem. Már rég tudom.

Hát, ennyi.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik