Szórakozás

Kötelezők röviden: Sarka és Hajdú tízéves kapcsolata

Molnár Dávid
Molnár Dávid

újságíró. 2016. 07. 28. 16:05

Tíz éve annak, hogy Sarka Kata és Hajdú Péter - kisebb megszakításokkal - egy párt alkotnak. Július utolsó napjaiban azonban az üzletasszony gyerekeivel elköltözött a férjétől - ennek apropóján összeszedtük, milyen út vezetett idáig.

2007: Járunk is, meg nem is

Bár már 2006-ban is együtt voltak, a közös életüket szó szerint végigkövető Mokka archívumában csak 2007 júliusi az első videó. Ebből kiderült, hogy a pár összeköltözött, és már egy szakításon is átestek – igaz, Hajdú csak mosolyszünetet értett az egyhetes kommunikációkiesésen, Kata kicsit komolyabbat. A producer szerint van egy határ, amit meg kell húzni és ami mögé nem szabad beengedi a sajtót –

ezt fél perccel azután közölte, hogy elmondta: Kata egy ötpolcos szekrényt kapott a hálóban, ahova pakolhatja a cuccait.

Októberben még csak telefonon jelentkeztek be, novemberben viszont már beültek a TV2 stúdiójába, hogy elmondják: többször szakítottak, de negyedszer is együtt vannak. Közben volt egy eljegyzés is, de Hajdúnak újra kellett próbálkoznia, ugyanis az előző lánykérés semmissé vált a szétmenéssel. Megtudhattuk azt is, hogy a gyerek is egyre aktuálisabb. Hajdú szerint

annyiszor megáldották már őket, hogy ebből tényleg lesz valami.

Egy évvel később: a babára várva

2008 szeptemberében Sarka már azzal szerepelt a tévében, hogy “Hajdú Péter pici babáját hordja a szíve alatt”, a műsorban 22. születésnapja alkalmából felköszöntötték. Demcsák Zsuzsa a “pocaklakó” hogyléte felől is érdeklődött, a vendégek pedig a virág mellett Isten éltessen titeket jókívánságokkal halmozták el őket. 2009 februárjában Sarka már mindenórás volt, amiről természetesen a kereskedelmi csatorna is beszámolt. Kiderült az is,

mindenképpen szeretni fogják a kislányt, de azért remélik, hogy nem lesz belőle popsztár.

A telefonos interjúban Kárász Róbert rákérdezett arra is: nem gondolkodtak-e azon, hogy a szülés pillanatában ott legyen egy komplett tévéstáb.

A házaspár leszögezte: nem szeretnék a nyilvánosságnak kitenni a gyereket. Aztán 2010 februárjának egyik Aktív Extrájában arról szólt egy riport, hogy a második babával terhes Sarka egyéves gyerekével választ ruhát, majd a február 15-i születésnapot is a fél ország szeme láttára, a Mokkában is megünnepelték. A visszaemlékezésben nagyon fontos kérdések merültek fel, például:

Szintén megosztották a világgal, hogy egyiptomi útjukról Sarkát 4,5 hónapos terhesen ételmérgezés miatt kórházba vitték, és azt is, hogy 80 fős meglepetésbulit szerveztek Hajdú Péter születésnapjára. Az akkor már Hajdú-Sarka Kataként létező üzletasszonyt magyar “született feleségként” aposztrofálták a reggeli műsorban, ahol kiderült, férjét minden este meleg vacsorával várja. A második gyerek, Dávid fejlődését is nyomon követhettük: a nézők megnézhették az ultrahangot, a gyerekszoba díszítését, azt is, ahogy Hajdú elmegy a feleségéért a kórházba, majd ahogy az első éjszakáról beszél.

Ezek után – talán nem meglepő módon – főleg a gyerekekkel és a szépségkirálynő-választással kapcsolatos hírekkel fordultak meg a sajtóban, egészen egy Joshi Bharatos beszélgetésig, ahol Sarka beszélt a kapcsolatuk elejéről.

Szerettem volna megismerni. Tetszett, mint férfi, hasonló kaliberű pasijaim voltak addig is. Odajött hozzám, elkérte a számom és mondta, hogy sétáljunk a parton. Találkozgattunk, viszont nekem nem fért bele, hogy harmadik vagyok, döntés elé állítottam és miattam otthagyta az akkori barátnőjét. (Bálint Antóniát – a szerk.)

Nemcsak Hajdú élt egyébként kettős életet: a Story magazin szerint Sarka is ki-kitekingetett a kapcsolatból, de később meg tudták beszélni a problémáikat.

Birthday dinner in Rome 🇮🇹🎂🎉#birthday #rome #weekend

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép, 2016. Ápr 10., 12:54 PDT

Harcban Bálint Antóniával

Hajdú Péter és Sarka Kata kapcsolata (a nyilvánosság előtt) 2015-ig nem nagyon változott. Tavaly nyáron viszont Sarka Bálint Antóniát vádolta azzal, hogy rontást küldött rá és családjára. Ezután Bálint (állítólag ittasan) felhívta Hajdút, helyette viszont felesége vette fel a telefont, akivel hosszú perceken át beszélgettek. A bíróság egyébként a házaspár javára döntött.

Idén július közepén terjedt el a hír, hogy a kapcsolatuk állítólag „válságban van“, 28-án pedig arra ébredt az ország, hogy Sarka a két gyerekkel és kamionnal költözött el Hajdútól. Mindketten Facebookon nyilatkoztak az esetről és időt kérnek.

Fejlécképünk: Instagram/@katasarka

vissza a címlapra

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Swedish director Ruben Ostlund delivers a speech on stage after he was awarded with the Palme d'Or for the film 'The Square' on May 28, 2017 during the closing ceremony of the 70th edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France.  / AFP PHOTO / Alberto PIZZOLI
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.