Szórakozás

Hajdú Péter: A hír igaz!

Sarka Kata és Hajdú Péter (Array)
Sarka Kata és Hajdú Péter (Array)

Már egy hete benne volt a levegőben, hogy válságban van Hajdú Péter és Sarka Kata házassága, ma pedig az is kiderült, hogy a feleség már el is költözött a családi házból.

Hajdú és Sarka eddig nem nyilatkoztak a témában, de úgy tűnik, nem bírták tovább a nyomást. Péter a Facebookon erősítette meg a hírt:

A hír igaz, válságban a házasságom! Megkérem a kollégákat és az újságírókat, hogy tartsák tiszteletben, hogy nem akarok róla beszélni. Volt idő, amikor örömmel osztottam meg életem boldog vagy kevésbé boldog pillanatait. Most viszont más a helyzet! Életem ezen szakaszát egyedül illetve a feleségemmel kell megoldanunk, nincs szükségünk sem a sajtóra sem ellendrukkerekre. Köszönöm megértéseteket! Hajdú Péter

Pontosan nem tudni, hogy mi okozott ellentétet Hajdú Péter és Sarka Kata között. Korábban arról írt a bulvár, hogy a házaspár rengeteget dolgozott az elmúlt időben, így kevesebb idejük jutott egymásra, valamint állítólag Kata szerint férjének változnia kell bizonyos dolgokban ahhoz, hogy kapcsolatuk ismét mindenben működőképes legyen.

korábban még motorháztetőn is szexelő Hajdú és Sarka között feszülő vita méretét jól mutatja, hogy a feleség már elköltözött otthonról. Állítólag profi költöztetők és teherautók segítették a költözést, sőt Kata férjével közös tükörhegyi irodáját is otthagyta és egy budai irodaházba tette át a székhelyét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik