Szórakozás

Igencsak terhesnek tűnik a nemrég még válni készülő Jennifer Garner

Igazi végtelen történetnek tűnik Jennifer Garner és Ben Affleck családi élete és házassága - na és persze időről időre aktuálisnak tűnő válása is.

A sztárpár tagjai ugyanis tavaly júliusban, tizedik házassági évfordulójuk után egy nappal jelentették be, hogy elválnak. A közleményben azt írták, hogy Affleck továbbra is a család Los Angeles-i birtokán, de külön házban fog élni, és feleségével közösen fogja nevelni a gyerekeket. A színészek kapcsolata állítólag azért romlott meg, mert Affleck a gyerekek bébiszitterével kavart, állítólag luxushotelben is elszállásolta a szeretőjét, sőt alkoholproblémái is voltak.

Később azonban mégis tűzszünetet kötöttek egymással, és minden erejükkel házasságuk megmentésére koncentráltak. Fotók jelentek meg például arról, ahogy a sztárok gyerekeikkel együtt teljes családi idillben szórakoznak egy vidámparkban. De a színésznőről készült legújabb képek minden kétséget kizáróan bizonyítják, mennyire jól sikerült a békülés; Jennifer ugyanis láthatóan szépen gömbölyödő pocakkal sétálgatott, ami túl nagynak tűnik ahhoz, hogy csupán egy bőséges ebédnek lehetne betudni.

A sztárpár így valószínűleg egy újabb, immár negyedik gyerek segítségével igyekszik újra összekovácsolni a családot, ahogy az az alábbi felvételek alapján következtethető.

GC Images
GC Images
GC Images
GC Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik