Szórakozás

Török milliárdossal találkozhatott a prostiügybe keveredett magyar szépség

“Bevallotta a rendőröknek a Magyarország Szépe közönségdíjasa, hogy – igaz, csak egy ízben – de valóban a kedvére tett egy férfinak pénzért. Az erotikus munkára úgy közvetítették ki, a vendéget pedig Budapesten, egy luxusszállodában kellett kiszolgálnia – ráadásul ekkor még nem is töltötte be a 18. évét” – írja a mai Blikk.

Két nappal a Magyarország Szépe választás után derült ki, hogy a közönségdíjas – és meglehetősen zavaros közleményt kiadó – Dézsányi Bianka prostiügyben érintett, a szépségnek a körülbelül másfél éve húzódó Répás Lajos-féle ügyben van szerepe. Mint ismert, a férfi a gyanú szerint három éven keresztül közvetített lányokat gazdag férfiaknak, köztük politikusoknak és válogatott labdarúgóknak is.

A lányt állítólag egy dúsgazdag török kuncsaft rendelte meg 2011-ben, a Blikk információi szerint pedig R. maga szervezte le a dolgot, ő küldte el Bianka fotóját a megrendelőnek; de a lány nem volt hajlandó kiutazni, így füstbe ment az üzlet. Amiről azonban sem R. Lajos, sem Bianka nem tudott, hogy ekkor a rendőrség már titkosszolgálati eszközökkel megfigyelte őket: rögzítették azt a beszélgetést is, amelyben a szexguru megpróbálta rábírni a törökországi munkára a lányt.

“A hölgyet tanúként hallgattuk ki, ekkor árulta el, hogy egyszer ki is közvetítették erotikus munkára a fővárosban. Ezután vált a vád tanújává” – mondta el a bulvárlap “hatósági forrása”. A szépségverseny szervezője, Sarka Kata pedig a továbbiakban semmilyen kapcsolatot nem kíván fenntartani a botrányba keveredett közönségdíjasával, akiről nem tudta korábban, hogy büntetőügyben érintett.

“A különdíjat felajánló szponzor még nem döntötte el, hogy visszavonja-e felajánlását. A verseny zsűrije és a vezetőség azonban afelé hajlik, hogy a közönségdíjat kapja meg a második legkedveltebb hölgy” – nyilatkozta a Magyarország Szépe ügyvezetője.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik