Szórakozás

Vastapsot kapott a színpadra visszatérő Gálvölgyi

Gálvölgyi János (gálvölgyi jános, )
Gálvölgyi János (gálvölgyi jános, )

Szűnni nem akaró tapsvihar búcsúztatta Gálvölgyi Jánost a Tihanyi Szabadtéri Játékokon – írja a mai Blikk. A közkedvelt színész most lépett fel először súlyos betegsége óta; ahogy korábban mi is megírtuk, a művésznek júliusban mindkét veséje leállt, ezért szorult kórházi kezelésre, emiatt még lánya esküvőjéről is lemaradt. 

Szombaton azonban már a zsúfolásig tömött Bujtor István Színpadon, a Játékszín Legyen a feleségem! című előadásának második felvonásában újra színpadra állt. A bulvárlap szerint Gálvölgyin meg sem látszottak az elmúlt hetek nehéz­ségei, szinte egyetlen kilót sem fogyott, arca sem volt nyúzott, és végig a megszokott formáját hozta. Látszott, hogy élvezte az előadás minden pillanatát, a végén pedig ő kapta a legnagyobb ovációt, többször is visszatapsolták. A Blikk úgy tudja, a színész orvosi felügyelet nélkül érkezett Tihanyba, ahová a színészek buszán utazott, jó kedvű volt, és a kétórás út alatt sokat viccelődött kollégáival.

“Mindig nagy megtiszteltetés vele játszani, ezúttal is tökéleteset nyújtott. Örülök, hogy János már jól van, és újra színpadra állhatott” – mondta el Nagy Sándor, de Pataki Szilvia szerint is tökéletesen sikerült színésztársa visszatérése.

“Mindannyian aggódtunk Jánosért, hiszen az utolsó előadáson már rosszul nézett ki, egy előadás el is maradt a betegsége miatt. Semmi nyoma annak, amin keresztül ment, kedves volt és figyelmes, sokat viccelődött, és a hőséget is jobban bírta, mint fiatal kollégái. Jó színben volt, s ezt hatalmas öröm látni. Nem kellett máshogy játszanunk, vagy az előadáson módosítani semmit, hiszen János jó erőben volt.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik