Szórakozás

Olyat kérdeztek Jennifer Anistontól, hogy elsírta magát – videóval

A 47 éves színésznő az olasz Giffoni filmfesztivál vendége volt a hétvégén, ahol nemcsak nagy hatású motiváló beszédet mondott a nők helyzetéről, de rajongói kérdésekre is válaszolt.
Amikor azt kérdezték tőle, milyen megoldást javasolna arra, hogy nőközpontúbbb sztorikkal is foglalkozzanak Hollywoodban, Aniston azt felelte, hogy a közönség soraiban ülő ambiciózus írók és szakmabeliek lépjenek ki a közösségi média köré épült világukból, és kezdjenek olyan projektekbe, amik a való világon alapulnak.

“Úgy vélem, arra kell bátorítanunk a nőket, hogy ne csak a ruhákkal, a sminkjükkel meg szelfikkel foglalkozzanak” – folytatta a színésznő. “El kell kezdenünk beszélgetni, le kéne tenni a telefonjainkat, és ki kéne szállni a közösségi médiából, legalábbis szünetet tartani benne. Ez az, ami miatt nem vesszük észre a tényleg fontos sztorikat, mert mindenkit beszippant a telefonja.”

Amikor a közönségből valaki azt kérdezte, volt-e már olyan, hogy egy reggel úgy ébredt, azt se tudta, ki is ő valójában, Aniston elöntötték az érzelmek, és könnyek között felelt a közönségnek.

Képtelenség lenne megszámolni, milyen sokszor történt velem ilyen. A nap végére mind csak földi halandók leszünk, mindegy, hogy valaki pincér, pék, diák, vagy bármi más, a nap végére elérjük a határainkat, és azt gondoljuk, hogy nem bírjuk tovább. Vagy hogy ez az egész túl sok. Nem bírom már szívvel, vagy túl nagy a fájdalom, vagy arra gondolunk, hogy talán nem vagyunk elég jók. Túl fogom élni? És valahogy mégis túl kell tenned magad rajta. Úgy vagy vele, hogy ‘Nem, nem megy, de, meg tudom csinálni, és te is meg tudod csinálni.’

Tudnotok kell, hogy a színészek, az idoljaitok, ikonjaitok, hívjátok őket bárhogy, mind sokszor keresztülmentek már ezen életük során. Semmi sem különböztet meg minket tőletek, mert mind ugyanonnan indultunk. Mind a semmiből jöttünk. Ne büntesd magad, ha így érzel. Beszélj róla másokkal, keress segítséget, és mindig találni fogsz valamit, amiben inspirációra találsz.

Jennifer Aniston nemrégiben írt hosszú véleménycikket, melyben azt is taglalta, mennyire elege van a nők tárgyasításából és abból, hogy egyfolytában azt találgatják, vajon terhes-e.

(Contact, Elite Daily)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik