Szórakozás

Székhelyi József: Rám ne mondja senki, hogy szegény nagypapa, amikor az óvodába viszem a lányom

A novemberben 70. születésnapját ünneplő színész bal csípőjét nyolc évvel ezelőtt már megműtötték, de most a másik oldala is igényli a beavatkozást, hiszen nagy fájdalmai vannak.

Lelkileg és fizikailag is fel kell készülnöm a műtétre, amit nem halogathatunk tovább, mert már nagyon komoly fájdalmaim vannak. Augusztus végén kapok egy jobb csípőt a jobb helyett. Szeptember végén, október elején azonban már próbálni kezdek, így a rehabilitációt fel kell pörgetni kissé. De majd meglátjuk, hogy így, hetven felé közeledve a szervezetem hogy reagál egy ilyen markáns beavatkozásra

– mondta a Blikknek Székhelyi József, aki retteg attól, hogy megöregszik és eltunyul.

Egy négy és fél éves kislány apjaként nem engedhetem meg magamnak, hogy eltunyuljak. Világéletemben sportoltam, teniszeztem, egyszerűen iszonyodom az ellustulástól, a szánalmas öregségtől. Rám ne mondja senki, hogy jaj, szegény bácsi, szegény nagypapa, amikor az óvodába vagy iskolába viszem Sárát. Persze ha rágondolok, ez nem is kényszer, inkább kéj, hogy miatta is pengének kell maradnom. Egy magamfajta ripacsnak sokat segít, ha érzi, szükség van rá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik