Szórakozás

Pál Dénes: Sok idősebb nő kért anyagi támogatást

A Voice és a Sztárban sztár egykori nyertesét sokan szürke egérnek tartották, mivel soha nem mutatott magából túl sokat. Ahhoz még mindig ragaszkodik, hogy magánéletét megtartsa magának. Ahogy mondja, inkább érjen véget a karrierje, minthogy teljesítmény nélküli celeb váljon belőle.

Abban hiszek, hogy minden okkal történik, és hogyha az énekesi pályafutásnak három éven belül meg kell szűnnie, akkor annak úgy kell lennie, de ne kelljen erőltetnem a sajtóban a magánéleti híreket, hogy ezt a projektet még ki tudjam húzni egy darabig ilyen álproduktumokkal. Én nem szeretem a produktum nélküli létet és fennmaradást, mert úgy nem tud hiteles maradni az ember. Hogy álljak ki a közönség elé, ha nem a dalaim mondandóját, hanem egy bulvársztárt látnak bennem? Kellenek a határok

– magyarázta az Origónak Dénes, aki azt is elárulta, hogy rajongóval is meg kellett húzni a határt. A tehetségkutató után ugyanis többen betalálták anyagi kérésekkel.

Nem is tudja az ember, hogy milyen veszélynek teszi ki magát, mikor beszélgetésbe elegyedik egy idegennel. Nagy törést jelentett, amikor egy édesanya túlságosan beavatott a családi problémáikba, és úgy éreztem, erre nem tudok úgy reagálni, hogy az megnyugvást jelentsen neki. Mikor vége lett a The Voice-nak, sok idősebb nő kért anyagi támogatást. Tapasztaltabb előadók mesélték, hogy rengeteg ilyen levél van, és nehéz megértetni, hogy mi másféleképen tudunk segítséget nyújtani, nem anyagilag.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik