Szórakozás

Fördős Zé még a Farm alatt talált új barátnőt

A Konyhafőnök műsorvezetője jól döntött, amikor elvállalta a Farm felkérését. A reality-nek köszönheti ugyanis, hogy újra szerelmes. Fördős Zé a forgatáson ismerkedett meg kolléganőjével, Martinával.

Nem olyan rég, két-két és fél hónapja jöttünk össze Martinával. Ő is az RTL Klubnál dolgozik, és érdekes, hiszen már többször összefutottunk a székházban, de elmentünk egymás mellett. Szóval azt kell mondjam, sorsszerű volt a találkozásunk, hiszen a megismerkedésünk előtt sosem beszéltünk

– mesélte a Blikknek a szakács, aki azt is elmondta, hogy első találkozásuk egy három órás autóút volt, ami után azonnal tudta, hogy elkezdődött valami. Kapcsolatukat aztán próbálták nem nagydobra verni, de a stábtagok már mind tudtak róla. Zé most pedig már a nyilvánosság előtt is vállalja a szerelmét, akivel már nyaralni is voltak.

Próbálunk minél több időt együtt tölteni, nemrég kettesben voltunk romantikázni Szicíliában. Jó volt feltöltődni, és mivel most mind a kettőnknek sok munkája lesz, kellett egy kis lazítás.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik