Szórakozás

Kulcsár Edinát az Édes Élet miatt kritizálják

Ahogy azt már korábban megírtuk, többek közt Berkiék, Emilióék, Baukó Éva és Alekosz mellett a korábbi szépségkirálynő és új párja is feltűnik a TV2 celebekkel bőven megszórt valóságshow-jának, az Édes Életnek nyári epizódjaiban. Kulcsár Edina erről népes Facebook-táborának is beszámolt, de a szereplés híre nem aratott osztatlan sikert a rajongók körében.

  • “Ezt nem hittem volna rólad Edina Kulcsár! Az a műsor, Berkivel az élen egy nagy rakás *****. Csalódtam most benned. Azt hittem, Te nem romlasz le a többiek szintjére.”
  • “Nem nektek való az a műsor, nem tudom mi motivált erre, a pénz vagy a szereplési vágy. A magánéleted ez csak tönkre vágja”
  • “Edina…. neeeee! Édes élet és a sok baromság. Miért?!?! Méltatlan hozzád!”
  • “Na ezt nem biztos hogy kellett volna… Az a műsor egy hányinger, főleg ahogy a kamera belemaszik az arcokba megjátszva hogy az egész nem egy megrendezett jelenet…”
  • “Kb. az lenne királynői és méltó a helyzethez ha fognád és ott is hagynád rögtön az elején a forgatást… Mert ugye nincs a pénz, hírnév, álcelebség ami megér ennyit!!?!???! Kb. mintha az elmúlt évek munkáit, felépített image-ét kidobtad volna a kukába…”
  • “Én sem gondoltam, hogy ilyen szennyet elvállalsz…”

– olvasható rengeteg aggály a hozzászólások között, Edina azonban nem érzi úgy, hogy magyarázkodni kellene, vagy éppen  szégyellnie kellene a műsorban való részvételt.

“Nem kívánok magyarázkodni sem, mert nincs miért… Komolyan mondom, hogy úgy írkáltok, mintha állatot kínoztam volna, vagy nem is tudom! Nektek ez a véleményetek erről a műsorról, másnak meg más! A Nagy Duettről is sokan úgy nyilatkoztam hogy nem szeretik, mégis az egyik legnézettebb műsor volt, ahogyan ez is! Lehet, hogy 200-300-an nem szeretitek, de több százezer ember mégis nézi. Én szeretem ezt csinálni, nem esik nehezemre, és legalább a Csutival is több időt tudok együtt tölteni! Ha valakinek ez nem tetszik, akkor azt őszintén sajnálom! Én nem érzem magam emiatt kellemetlenül, hiszen semmi szégyellni való nincsen benne!” – írja a modellből lett műsorvezető, aki csütörtök este már látható is volt az Édes Élet Holiday egyik etapjában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik