Szórakozás

Nicollette Sheridan máris válik

Összesen hat hónapig tartott a Született feleségek sztárjának második házassága. Nicollette Sheridan titokban ment hozzá Aaron Phypershez, de a kapcsolat gyorsan zátonyra futott. A színésznő most jogászok segítségét kéri nemcsak a válás hivatalossá tételéhez, de ahhoz is, hogy megakadályozzák a férjét abban, hogy tartásdíjat követeljen.

Sheridan első házassága sem volt túl sikeres, a Mad Men sztárjával, Harry Hamlinnel 1991-ben házasodott össze, a férfi azonban már a következő évben válni akart. Nem sokkal később elvette Lisa Rinnát, akivel a ma napig házasok. Nicollette Sheridant korábban eljegyezte egy svéd személyi edző, Nicklas Soderblom, és egy ideig Michael Boltonnal is esküvőre készültek.

A színésznő egyébként a fél életét jogi csatározással tölti, legfőbb ellensége a Született feleségek alkotója, Marc Cherry, akit Sheridan azzal vádol, hogy azért írta ki a sorozatból, mert 2009-ben panaszt nyújtott be ellene, mert Cherry állítólag fejbe verte.

Legközelebb jövő nyáron tárgyalják az ügyet, a tanúk listáján szerepel Eva Longoria, Felicity Huffman, Teri Hatcher és Marcia Cross is.

(ContactMusic)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik