Szórakozás

Magyarország Szépe: furcsa szemei vannak Gelencsér Tímeának

Három napja az ország legjobb nőjének választották Gelencsér Tímeát. A Miss World Hungary címet viselő 22 éves tanulót a királynőségről kérdeztük.

Kipihented már a verseny fáradalmait?

A műsor után nem sokat pihentem, hajnalig az after party-n voltunk, másnap reggel rádióműsorba voltam hivatalos, aztán kedden ismét reggeli műsorban kezdtem és tele voltak a napjaim. Nem számoltam, hogy hány órát aludtam, de nem sokat, tegnap délután ülve el is bóbiskoltam, pedig ilyet nem szoktam csinálni. Tudom, hogy ez ezzel jár: fáradt vagyok, de nagyon boldog!

Szerinted miért téged választott a zsűri?

Úgy gondolom, hogy megvan bennem minden, amit ők kerestek. Fontos volt számukra, hogy a szépségkirálynő legyen sportos, szép és tehetséges, bennem pedig mindebből volt egy pici, ami összerakva kijött egy egésznek. Emellett fontos a személyiség, meg hogy mennyire küzdöttem a céljaim elérése érdekében.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Saját magadon mit kedvelsz a legjobban, és mit a legkevésbé?

A szemeimet emelném ki. A kedélyállapotomtól függően változik a színük: ha szomorú vagyok szürke, ha boldog zöld, ha mérges vagyok, akkor pedig barnás. Ez nagyon furcsa és érdekes. És hogy mit a legkevésbé? Ha öt centivel magasabb lehetnék, az szuper lenne.

Tényleg szingli vagy?

Igen, már három hónapja nincs barátom. Most száz százalékosan a versenyre szeretnék koncentrálni, az élet majd eldönti, hogy mi lesz a magánéletemben.

Fotó: Berecz Valter
Fotó: Berecz Valter

Mihez kezdesz ezután?

Szeretnék száz százalékosan felkészülni a világversenyre, valamint bármilyen jótékonysági felkérésnek állok elébe. Az iskolában most mindenképpen halasztok a verseny miatt, mert ez az időszak most erről szól, most kell kihasználnom. Tavasszal szeretném folytatni, de nem tudom még, hogy pontosan mit fogok tanulni. Nagyon vonz a média, a nyüzsgés. Műsorvezetőként, színésznőként is el tudnám képzelni magam.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik