Szórakozás

Charlie Somló Tamásról: “Feldolgozhatatlan fájdalom”

A súlyos betegsége következtében, 68 éves korában elhunyt zenésztől rengetegen – köztük számtalan kollégája és pályatársa – búcsúznak; régi jó barátja, Horváth Charlie pedig a Borsnak szólalt meg Somló Tamás halálával kapcsolatban.

“Mit mondjak, mit lehet egyáltalán mondani? Most mindenki a nagy barátja Tamásnak, olyanok nyilatkoznak róla akiket nem is bírt… hát nem akkor kell segíteni, amikor meghalt, hanem akkor, amikor élt! Én mellette voltam, mert a barátja voltam. Igazi barátja, gyerekkora óta, az elejétől kezdve. Most meg elment és ez tragédia. Ez feldolgozhatatlan fájdalom. Nagyon szerettem, hiányzik. Nem tudok mást mondani” – nyilatkozta a lapnak zokogva az énekes, de Köves Pinyó Miklós, a Piramis dobosa is szomorúan emlékezett.

“Nagyon meg vagyok rendülve, de ha őszinte akarok lenni már másfél hónapja minden nap rettegtünk, hogy megjön a rossz hír. 18-19 éves korunk óta vagyunk barátok Tamással, vagyis már csak voltunk….a világ legtüneményesebb embere volt, nem ismertem nála tisztább lelket” – mondta el a zenész a bulvárlapban, ahol egy közeli ismerősre hivatkozva azt is tudni vélik, Somló Tamásnak nagy szeretetben teltek utolsó hetei is; vele élő expárja, és 15 éves lányuk minden éjszakát vele töltöttek, így utoljára is mellettük aludt el az Omega és az LGT egykori zenésze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik