Szórakozás

Gyomorszűkítő műtéten esett át Tóth Vera

Tóth Vera hosszú évek próbálkozásai után döntött úgy, hogy orvosi segítséget kér súlyfeleslegének leadásához: januárban gyomorszűkítő műtétet hajtottak végre rajta.

Az énekesnő hétfőn este Facebook-oldalán egy élő videóban mondta el, hogy miért volt szüksége a három órás gyomor-bypass műtétre. Beszámolója szerint nem a kitartással volt gondja, számos alkalommal különböző segítőkkel évekig küzdött a súlyfeleslegével sikertelenül: egy alkalommal 13 hónapon át szinte minden nap edzett és erősen tartotta a diétát, próbálkozott Schobert Norbi módszerével, inzulinos injekciós kúrája volt, mind sikertelenül.

“Elsősorban az egészségem miatt csináltam, mert már nem tudtam semmitől lefogyni. A szívem nem működött jól, egyfolytában éhes voltam, egy falattól is híztam. Szerettem volna én is csinos lenni, úgy gondoltam, nekem is jogom van ahhoz, hogy megéljem, milyen igazi nőnek lenni. Eddig a szervezetem nem engedte, hogy fogyjak. Most úgy látom, hogy van esély. Hatásos, én vagyok az élő példa rá”

– mondta Tóth Vera, majd orvosát is bemutatta a videóban, akinek listaáron több mint 1,5 milliót kellett fizetnie a beavatkozásért, hacsak nem kapott kedvezményt a reklámért cserébe.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik