Szórakozás

Magyarország szépe: Mutatjuk a legjobb magyar nőt!

Vasárnap este került képernyőre a Duna televízión a Magyarország Szépe választás, melyet Hajdú Péter és Sarka Kata koordinál. A versenyen megválasztották az ország legszebb lányait, az első helyezett egyben a Miss World nemzetközi szépségversenyen is képviselheti hazánkat.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Idén több mint 900 jelentkező szeretett volna a legjobb magyar nő lenni, az élő döntőbe már csak 15-en kerültek be. Ők magyar válogatott mezben, bikiniben, estélyiben, sőt népi ihletésű ruhában is megpördültek a színpadon, hogy a szakmai zsűri (köztük a versenyigazgató Sarka Kata, a főállású feleség Rogán Cecília, a híradós műsorvezető Németh Balázs, és a két évvel ezelőtti legszebb, Kulcsár Edina) alaposan szemügyre vehesse őket.

Budapest, 2016. július 17. A Magyarország Szépe verseny döntõsei a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelõ Alap (MTVA) óbudai gyártóbázisának 1-es stúdiójában 2016. július 17-én. A gyõztes a decemberi Miss World versenyen képviselheti Magyarországot Washingtonban. MTI Fotó: Mohai Balázs
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A mustra közben zenés betéteket is beiktattak: Hooligans, Király Viktor, Kulcsár Edina és Tolvai Reni mellett Vastag Csaba is énekelt egyet a testvérével, Vastag Tomival. Közben Dzsudzsák Balázs végig az első sorból tapsolt, borostás mosolya a műsor végéig stabilan kitartott.

A műsorvezetők, Tatár Csilla és Harsányi Levente jó kétórás show után hirdettek eredményt: Gelencsér Tímea lett a királynő, a dicsőség mellett pedig egy autóval, egy nyaralással, 500 000 Ft készpénzzel és egy reklámszerződéssel is gazdagabb lett. Tímea 1993. december 21-én született Budapesten, még tanuló és egyedülálló.

“Nagyon bíztam benne, hogy nyerhetek, de szinte hihetetlen, hogy sikerült is! Ez volt az első komolyabb szépségversenyem, bár 14-15 éves koromban már próbálkoztam máshol is. A legnagyobb kihívást a két hetes felkészítő tábor jelentette számomra, büszke vagyok rá, hogy száz százalékig sikerült helytállnom”

– mondta a 24.hu-nak a finálé után Gelencsér Tímea.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Második udvarhölgynek Dukai Babettet, első udvarhölgynek Oczella Esztert választották.

A közönségdíjat Dézsányi Bianka nyerte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik