Szórakozás

Veszélybe kerülhet Kulcsár Edina zsűrizése a Magyarország Szépe döntőjén

Ahogy azt már korábban megírtuk, a Miss World hazai döntőjében, a hétvégén megrendezésre kerülő Magyarország Szépe versenyen a két évvel ezelőtti, eddigi legsikeresebb magyar szépségkirálynő, Kulcsár Edina is a zsűriasztalhoz ül majd. Legalábbis remélhetőleg, a 2014-es Miss World Hungary ugyanis egy komoly és agresszív vírussal küzd, amiről Facebook-oldalán is beszámolt.

“Hétfőn elmentem a párommal ebédelni a Kopaszi-gátra, és kifele már alig tudtam menni! Így kezdődött az egész. Ritkán vagyok beteg, de akkor nagyon! Tegnap és ma is le kellett minden programomat mondanom, mert tegnap szó szerint alig tudtam lábra állni! Végtagfájdalmaim vannak, fáj a derekam, a gyomrom, a torkom, a fejem, köhögök, és fújom az orrom. Nagyvonalakban ennyi a bajom! Tegnap nagy nehezen összeszedtem magam és elmentem a dokihoz, aki megállapította, hogy valami nagyon hálás kis vírus támadta meg a szervezetemet. Ma egyébként már jobban vagyok egy kicsivel, ami abban nyilvánul meg, hogy a lakásban a nagyon szükséges távokat már állva tudom megtenni, nem pedig négykézláb!” – írta a múlt héten a Soundon bulizó modell-műsorvezető, aki a Bors kérdésére elárulta, szó sem lehet arról, hogy helyettes ítészt keressenek a szépségverseny döntőjére.

“Gyorsan meg kell gyógyulnom, és ezért mindent megteszek. A Magyarország szépe élő döntőjére tökéletesen formába kell jönnöm, mert készülök egy meglepetéssel. Ezt nem hagyhatom ki!” – nyilatkozta Edina.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik