Szórakozás

Jennifer Aniston miatt változhat meg a bulvár

Szerdán megírtuk, hogy Jennifer Aniston kiakadt: szerinte ugyanis a bulvár csak azzal képes foglalkozni, hogy éppen hogy néz ki, és hogy egy nő addig nem is lehet "teljes", amíg nem házasodik és szül egy gyereket. A színésznő nyílt levele azonban betalált: több híresség is kiállt mellette, igaz, Piers Morgan cinikus módon számon kérte - őt pedig Chrissy Teigen tette helyre.

Piers Morgannek elmentek otthonról

Drága Jennifer, ha ennyire kiakadsz azon, hogy ítélkeznek a tested felett, akkor talán kezdd azzal, hogy a magazinok oldalán nem nézel ki tökéletesre retusáltnak

– ezzel a címmel jelent meg Piers Morgan válasza Jennifer Aniston publicisztikájára a DailyMailen. A cikk a jól ismert “Kedvelem őt, de…” felütéssel indul, ami általában azt jelenti, hogy a vessző előtti részt nyugodtan figyelmen kívül is hagyhatjuk. Morgan érvelése sem áll biztos lábakon: szerinte Aniston azzal követ el hibát, hogy túlságosan keveset beszél a magánéletéről, ezért ne csodálkozzon azon, hogy pont ezt feszegetik a bulvársajtó munkatársai. Ez már csak azért sem igaz, mert ha valaki “kipakolja” a szerelmi és családi életét, arról ugyanannyi cikk születik, mint a találgatásokról.

Az újságíró szerint azon sem kéne meglepődni, hogy egy friss házas nőt a gyermekáldásról kérdeznek. 

Tessék? 2016-ot írunk, a házasságnak nem csupán az az egyetlen célja, hogy utód születhessen. Morgan egyébként még tetézi is: szerinte azért is ciki, ha úgy kérdezgetik, hogy terhesek vagyunk-e, hogy közben nem vagyunk, mert azt jelenti, hogy igazából csak felszedtünk néhány kilót. A sztáríró megpróbálta egy poénnal elvenni a dolog élét: ő pont emiatt mindig azt kérdezi a nőismerőseitől, amikor találkoznak, hogy fogytak-e – ez pedig elég népszerűvé teszi őt.

Morgan szerint Anistonnak nincs joga azzal okolni a bulvárt, hogy csak a testéig látnak, ugyanis többször szerepelt már tökéletesre retusált címlapon. Morgan vajon tudja, hogy a fotózás végeredményébe a fotóalanynak van a legkevesebb beleszólása? Az újságíró szerint egyébként úgy mutathatna példát, hogy legközelebb smink nélkül, “természetesen” pózol.

„Piers Morgan, te hitvány!”

Mielőtt rátérnénk arra, hogy ki hogyan reagált a véleménycikkre, foglalkozzunk kicsit Chrissy Teigennel, aki Twitteren esett neki Morgannek.

@piersmorgan Láttam az Anistonról írt anyagodat. Mondd, miért választod mindig azt az utat, hogy te legyél az ügyeletes seggfej? Ráadásul általában nőkkel és színesbőrűekkel csinálod ezt. Mondd, hogy csak a kattintásokért van, és nem is vagy igazából ennyire hitvány?!

– fakadt ki Teigen, amire a címzett reagált is. Morgan felvetette, hogy a 30 éves modell igazából nem is olvasta az anyagot, mire az úgy reagált, hogy sajnos de. Az újságíró ezután azt mondja, elnézi Teigen viselkedését, mert a férje egy igazi zseni, az viszont válaszában megírta, hogy John Legend szerint ő a legnagyobb nőgyűlölő és leereszkedő idióta, akit ismer a Földön, de azért köszöni. A DailyMail szerzője egy újabb tweetben felvetette: a következő írása a fehérneműmodellről szól, hogy csak azért is idegesítse.

Piers Morgan egyébként 51 éves.

A hírességeknek egy falat kenyér volt a publi

Aniston véleménycikke a hírességek között is szélsebesen terjedt, így nem meglepő, hogy számos reakció is érkezett rá. Megosztotta többek között:

  • a közel kétmillió követővel rendelkező Youtube-híresség, Tanya Burr;
  • az énekes LeAnn Rimes, aki az #empoweringwoman, azaz “erőt adó nő” hashtaget is mellébiggyesztette;
  • a Tegan&Sara énekesduó, akik szerint a médiának a valós hírekkel kéne foglalkoznia, és le kéne állnia a nők testének besorolásával/osztályozásával;
  • a modellként foglalkozó Rosie Huntington-Whiteley;
  • és a 6 millió követővel rendelkező Cheryl is, aki szerint a cikk akkor jött, amikor azt hitte, nem is szerethetné már jobban.

Melissa McCarthy-t az Entertainment Tonightban kérdezték a publicisztikáról. Elmondta, mindig arról van szó, hogy egy nő hogy néz ki: miközben egy férfiról olyanokat mondanak, hogy rendkívül érdekes, nagyon jó író, addig a nőkről nagyjából olyanokat, hogy “idősebbnek néz ki, mint ahogy legutóbb láttuk”.

Elképesztően nevetséges. Csak remélni tudom, hogy elérünk egy olyan pontra, amikor az embereknek is kínossá válik, hogy ilyen sekélyes gondolatai legyenek

– zárta rövidre, mi pedig kíváncsian várjuk, milyen hatással lesz a médiára az Aniston-ügy.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik